Welkom op onze website!

Kaartverkoop RadioNL XXL Feest gaat 28 februari van start!

Muziekliefhebbers opgelet! Woensdag 28 februari start de kaartverkoop voor het RadioNL XXL Feest, welke zaterdagavond 31 maart georganiseerd wordt door Cateringservice Jan de Vries in samenwerking met Radio NL en Stichting Circuit Oldebroek.

Op het podium verschijnen onder andere Wesley Klein, Frank van Etten, Ronnie Ruysdael, Alfred Voogd en Duo Doublon. Tussen al deze artiesten door zullen nog enkele artiesten een optreden verzorgen en alsof dat nog niet genoeg is gaan de DJ’s van RadioNL er voor zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt! Kortom, een bomvol programma, waar je niks van mag missen!

De feesttent aan de Vreeweg in ’t Loo Oldebroek zal vanaf 20:30 uur geopend zijn.

De voorverkoop adressen zijn:

Snacksalon het Middelpunt

Zuiderzeestraatweg 587, Wezep

Zuiderzeecafé

Zuiderzeestraatweg 143, Oldebroek

Bouwmarkt de Meule

Oostendorperstraatweg 92, Oosterwolde

Daarnaast is het mogelijk om je kaarten op Circuit “de Bargen” te kopen. Dit kan alleen op elke maandagavond en op zaterdagen.

Kaarten in de voorverkoop kosten 10 euro per stuk, kaarten aan de kassa kosten 12,50 euro per stuk

  


Persbericht 16-2

Heitink Transport nieuwe mede-hoofdsponsor Stichting Circuit Oldebroek

Eerder deze week kwam al het nieuws naar buiten dat Fobbe Campers en Van Werven de twee hoofdsponsors waren van de KNMV Jeugd Solo Motocross en de Dutch Masters of Motocross, welke respectievelijk zaterdag 31 maart en maandag 2 april op Circuit de Bargen in Oldebroek georganiseerd worden.

Vandaag is Stichting Circuit Oldebroek tot een akkoord gekomen met Heitink Transport uit Kamperveen om eveneens hoofdsponsor van deze twee mooie evenementen te worden.

Zowel Marrie als Jarno Heitink zijn zeer te spreken over de professionele werkwijze en uitstraling van Stichting Circuit Oldebroek en hebben dit tot uiting gebracht in het worden van hoofdsponsor, iets waar het bestuur van Stichting Circuit Oldebroek zeer dankbaar en trots over is.

Dani Heitink, de zoon van Marrie en Jarno, maakt zaterdag 31 maart zijn opwachting in de 65cc kleine wielen klasse. Op die dag verschijnen ook de 50cc, 65cc grote wielen, 85cc kleine wielen en de KNMV Cup klassen aan de start. Maandag 2 april, tweede Paasdag, zal bijna de complete wereldtop afreizen naar Oldebroek om deel te nemen aan de Dutch Masters of Motocross! 

Persbericht 13-2

Van Werven en Fobbe Campers hoofdsponsors Dutch Masters of Motocross Oldebroek!

Stichting Circuit Oldebroek is zeer verheugd te kunnen melden dat zij ook dit jaar weer op de steun van zowel Van Werven als Fobbe Campers kunnen rekenen. Beide in Oldebroek gevestigde bedrijven zullen tijdens de KNMV Jeugd Solo Motocross en Dutch Masters of Motocross als hoofsponsors van de evenementen te zien zijn.

“Met het binnenhalen van een evenement als de Dutch Masters geeft het ons vertrouwen om te weten dat wij altijd terug kunnen vallen op een grote groep trouwe sponsors. Zonder de steun van al deze mensen is het organiseren van dermate grote wedstrijden onmogelijk” aldus voorzitter Henri Bekenkamp. Van Werven is al vanaf de oprichting betrokken bij Stichting Circuit Oldebroek, een samenwerking die best uniek te noemen is!

Zaterdag 31 maart zal blijken welke rijders in de KNMV Jeugd Solo Motocross klassen het beste de winter hebben doorstaan. Aan de start verschijnen de 50cc, 65cc kleine wielen, 65cc grote wielen, 85cc kleine wielen en de KNMV Cup 250cc en de KNMV Cup 500cc.

De Dutch Masters of Motocross competitie gaat zondag 11 maart van start in Markelo. Met een ijzersterk deelnemersveld is het afwachten wie zijn leidersplaats moet gaan verdedigen en wie er als leider in de tussenstand vanaf circuit “de Bargen” vertrekt. Op voorhand kan er met zekerheid al gezegd worden dat het publiek kan gaan genieten van mooie wedstrijden.


Persbericht 10 februari 2018

Zaterdagavond 31 maart organiseert Stichting Circuit Oldebroek in samenwerking met Cateringservice Jan de Vries en RadioNL het “RadioNL XXL Feest”.

Op het podium verschijnen onder andere Wesley Klein, Frank van Etten, Ronnie Ruysdael, Alfred Voogd en Duo Doublon. Tussen al deze artiesten door zullen nog enkele artiesten een optreden verzorgen en alsof dat nog niet genoeg is gaan de DJ’s van RadioNL er voor zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt! Kortom, een bomvol programma, waar je niks van mag missen!

Ondanks eerdere berichten zal Jannes niet optreden deze avond. Wie Jannes wil zien kan donderdagavond 26 april terecht op het MTB Oranje Festijn in Oldebroek.

Het RadioNL XXL Feest aan de Vreeweg in Oldebroek begint om 20:30 uur. Zorg dat je erbij bent! Het gaat een oergezellige avond worden met Nederlandstalige muziek!

Behalve dit muziekfeest zal er ook volop gecrosst worden op zaterdag 31 maart en maandag 2 april. Zaterdag 31 maart is het de beurt aan de KNMV Jeugd en Cup rijders. Maandag 2 april staat bijna de complete wereldtop aan de start tijdens de Dutch Masters of Motocross. Spanning en spektakel gegarandeerd!!

Binnenkort wordt er meer bekend over de kaartverkoop van het muziekfeest. Houd hiervoor onze website (www.stichtingcircuitoldebroek) en Facebookpagina (Stichting Circuit Oldebroek) in de gaten! Live radio-uitzendingen vanaf circuit de Bargen!

Dit jaar hebben we een primeur, namelijk een live radio-uitzending vanaf Circuit de Bargen. Vanaf 29 maart tot en met 2 april zullen diverse lokale piraten hun krachten bundelen onder de naam “SCO Radio”. Meer info vindt je op www.scoradio.hoppateam.nl

Persbericht 3 februari 2018

Voorbereiding in volle gang bij Stichting Circuit Oldebroek

Over acht weken is het zover, de Dutch Masters of Motocross in Oldebroek. De vrijwilligers van Stichting Circuit Oldebroek zijn al drie weken druk in de weer om het circuit, dat deze winter grondig is aangepakt, op tijd in perfecte staat te krijgen.

Van Werven is al jarenlang trouwe hoofdsponsor op circuit “de Bargen” en ook vandaag waren er weer meerdere machine op de baan aanwezig om letterlijk veel werk te verzetten. De baan is niet alleen aangepast om spectaculairder te worden, maar ook om op de snelheid iets te drukken, wat de veiligheid ten goede moet komen. Overal op de baan is bedrijvigheid. Niet alleen bij de nieuwe tafelberg zijn meerdere machines bezig, maar ook op het rechte stuk wordt er met twee shovels hard gewerkt om de “whoops” goed gestalte te geven. Elders op de baan is een andere groep vrijwilligers bezig om palen in de grond te slaan. Maar waar je ook kijkt, overal zie je mensen die met een grote lach op hun gezicht en vol passie bezig zijn om de wedstrijden op zaterdag 31 maart en maandag 2 april tot een groot succes te maken.

Kijk voor al het laatste nieuws op onze website (www.stichtingcircuitoldebroek.nl) en volg ons op Facebook en Instagram! Vrijwilligers volop aan het werk tijdens Kerstvakantie

Voor velen is de Kerstvakantie een geschikt moment om te relaxen. Voor de vrijwilligers van Stichting Circuit Oldebroek is dit zeker niet het geval. Zij gebruiken deze periode om werkzaamheden uit te voeren op en rond circuit "de Bargen".  

Het is al vroeg druk en gezellig in de kantine van Stichting Circuit Oldebroek. "Onze jongens staan al te trappelen om naar buiten te mogen. Als het al licht was dan waren ze al buiten bezig" lacht Nick Wolff, bestuurslid en verantwoordelijk voor de baan. Na een korte briefing nemen de vrijwilligers de laatste slok van hun koffie en gaan naar buiten.

Nick Wolff legt uit: "Dit jaar besteden we niet alleen aandacht aan het onderhoud van de baan, maar gaan we ook een paar wijzigingen aanbrengen aan het circuit. Enkele weken geleden hebben we onze plannen besproken met onder andere Klaas Hofstede en vandaag worden deze plannen gerealiseerd. Het circuit wordt er zeker spectaculairder van. De coureurs komen straks met een grote sprong terug op het startveld en het publiek krijgt meer ruimte om de trainingen en wedstrijden te kunnen aanschouwen. Een speciaal woord van dank gaat uit naar Van Werven, voor het beschikbaar stellen van alle machines"

Zaterdag 31 maart hebben de rijders van de KNMV Jeugd Motocross en KNMV Cup hun openingswedstrijd in Oldebroek. Maandag 2 april staan er vele GP-Rijders aan de start tijdens de Dutch Masters of Motocross. Spanning en spektakel gegarandeerd!

Blijf ons volgen op onze website en social media om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! 

   

Stichting Circuit Oldebroek op de Dutch Masters of Motocross 2018 kalender!

 

Stichting Circuit Oldebroek is zeer trots te kunnen melden dat zij maandag 2 april, tweede Paasdag, gastheer zijn van de tweede wedstrijd meetellend voor de “Dutch Masters of Motocross”. Met dit evenement wordt een internationaal hoog aangeschreven evenement naar de gemeente Oldebroek gehaald, iets waar het bestuur zeer trots op is. Dat de KNMV en de promotor dit evenement aan ons toewijzen geeft ons veel vertrouwen. Dit jaar hebben veel GP rijders deelgenomen aan de Dutch Masters of Motocross cyclus. Dankzij de professionele opzet en de inzet van zowel de KNMV als de promotor hebben veel GP teams de weg naar de Nederlandse evenementen weer gevonden. Wij hopen natuurlijk veel GP rijders te mogen verwelkomen op "Circuit de Bargen", aldus voorzitter Henri Bekenkamp. Hij vervolgt: "De afgelopen jaren hebben we tweemaal een GP Zijspancross georganiseerd. Om een breed publiek aan te kunnen blijven spreken is voor 2018 de keuze gevallen op een Dutch Masters of Motocross".

 De wedstrijden  worden maandag 2 april gereden. Dit betekent dat er zaterdag 31 maart ook gecrosst zal worden op "Circuit de Bargen". Wat er die dag op programma staat, wordt op een later moment bekend gemaakt.

De afgelopen maanden is er achter de schermen al hard gewerkt om de evenementen in 2018 voor zowel publiek, rijders als sponsors aantrekkelijk te maken. Over de inhoud hiervan zal de komende maanden meer bekend worden, maar vast staat dat het sowieso weer een groot spektakel wordt, zowel op als naast het circuit.

Stichting Circuit Oldebroek staat altijd voor vernieuwing, dus ook in 2018 zal weer alles uit de kast worden gehaald. Het bestuur en vrijwilligers kijken alweer uit naar de evenementen en de voorbereiding hiervan.

 

Wil je niets missen van al het laatste nieuws, houdt dan onze website in de gaten en volg ons op social media! Zo ging het erin 2013 aan toe op Circuit de Bargen tijdens de ONK MX2 met een oppermachtige Jeffrey Herlings.

 


Ook in de 85cc klasse was er volop strijd:


In 2014 werd voor de laatste keer een ONK georganiseerd op circuit de Bargen. In de 125cc klasse werd Davy Pootjes toen kampioen!